Македонско лекарско друштво

zom

Лекарска комора

zom

Туристичка агенција

zom

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

1. Хотел Метропол и Хотел Белви

Хотелот Метропол беше и остана единствен и неповторлив хотел, меѓу сите други хотели во регионот, со архиктетура што го одделува од сите други конвенционални хотели. 
Хотелот е изграден и отворен во 1975 г., и е комплетно реновиран во 2004 г.
 
Според законската категоризација хотелот спаѓа во II категорија со 4 ѕвездички. Хотелот е комплетно климатизиран, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.
 
Хотелот Белви е отворен во 1989 година, со спроведено комплетно реновирање во 2007 година. Според законските регулативи, хотелот е категоризиран како хотел од втора категорија со 4 ѕвездички. Хотелот се состои од пет спрата со мезанин, приземје, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.
 
Еднокреветна соба: 50 еур - ноќевање со појадок (доплата за полупансион 12еур)
Двокреветна соба: 40 еур / лице - ноќевање со појадок (доплата за полупансион 12еур)
За пресметување во денарски курс: 62ден/1еур

7

 

МАПА НА ХОТЕЛИТЕ

ИНФОРМАЦИИ И РЕЗЕРВАЦИИ ЗА СМЕСТУВАЊЕТО

Туристичка агенција Њу Вејс Оф Травел

Адреса: бул. Свети Климент Охридски бр.30 приземје-лок.1 Скопје
Тел: + 389 2 32 32 234
Факс: + 389 2 32 32 236

Контакт лице:

Рената Донева

renata@newwaysoftravel.com.mk

Работно време:

Понеделник - Петок: 09 - 18 часот

Сабота: 09 - 15 часот