Македонско лекарско друштво

zom

Лекарска комора

zom

Туристичка агенција

zom

Витроген

zom

КОНТАКТ

Здружение на офталмолози на Република Македонија

Адреса: ул. Водњанска 17, 1000 Скопје

Email: contact@zom.mk
Website: www.zom.mk

 

Претседател

проф. д-р Весна Димовска Јорданова

Email: vesnajdimovska@gmail.com

Генерален секретар

доц. д-р Каролина Блажевска Бужаровска

Email: karolina_blazevska@yahoo.com

 


View Larger Map